Majoitusta

Suomen parhaassa hiihtokeskuksessa

Vuokrausehdot

YlläsOuta 1 ja 2 Varausehdot (Puolukkakatu 7 A ja B)

Mökin vuokranantajat noudattavat majoituspalvelusten tilaamisessa, varaamisessa ja tehtyjen palveluiden peruuttamisessa seuraavia yleisiä käytössä olevia ehtoja. Nämä tiedot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut näissä sopimusehdoissa mainitun ennakkomaksun.

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut laskussa mainitun ennakkomaksun ja toimitusmaksun eräpäivään mennessä. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin kaksitoista (12) viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus tapahtuu viimeistään kaksitoista (12) viikkoa ennen oleskelun alkua. Ellei loppusuoritusta ole maksettu eräpäivään mennessä katsotaan varaus peruuntuneeksi.

Laskun yhteydessä lähetetään asiakkaalle ajo-ohjeet avaintensaantipaikkaan tai majoituskohteeseen.

 

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa: - 31 päivää ennen oleskelun alkamista palautetaan ennakkomaksu ja loppusuoritus takaisin vähennettynä toimistokuluilla 20 € , ulkomaille 30 € ja peruutuskuluilla 80 €/huoneisto. -myöhemmin kuin 31 päivää ennen oleskelun alkamista veloitetaan koko vuokra. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on saapunut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi lainkaan perille.

Asiakkaalla on oikeus saada, lukuun ottamatta toimisto- ja peruutuskuluja 100 € vuokranantajalle maksamansa summa takaisin, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (lääkärintodistus). Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman peruutuksena ja uutena varauksena. Siinä tapauksessa, että markkinointiorganisaatio saa vuokratuksi lomakohteen toiselle asiakkaalle, palautetaan vuokra siltä osin kuin uudelta asiakkaalta saadaan vuokraa.

 

Vuokranantajan oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (forse majeure), lomakohteen omistaja voi irtisanoa sopimuksen, jolloin omistajan on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on oikeus tällöin saada vuokranantajalle maksamansa suoritukset kokonaan takaisin.

 

Avainten luovutus

Lomakohteen avaimet luovutetaan asiakkaalle asukasohjeen mukana ilmoitetussa paikassa (Pikkukauppa Antti, hotelli Ylläs Saagan yhteydessä). Palauta avain samaan paikkaan mikäli ei toisin sovita.

Hukatusta mökin avaimesta veloitamme 100€

 

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 11.00. Lomahuoneistojen vuokraan sisältyvät erikseen sovittavat vuodevaatteet, perusastiasto ja sähkö lämmitykseen, valaistukseen sekä ruuan valmistukseen. Asiakaan tulee tuoda mukanaan mm. WC-paperit, pesuaineet, liinavaatteet mikäli toisin ei sovita varausta tehtäessä. Varsinaisen piha-alueen lumitöistä vastaa erillinen urakoitsija sopimuksen mukaan. Portaiden ja terassin lumitöistä ja liukkauden estosta vastaavat vuokralaiset vuokraviikkonsa aikana. Huomioikaa lauhalla kelillä mahdollisesti katolta putoava lumi ja vesi.

Mikäli varaukseen ei ole poikkeuksellisesti sovittu siivousta ja sitä ei ole suoritettu, on omistajalla oikeus periä siivousmaksu (Hälytysluonteinen siivous = 120,00 €). Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan omistajalle.

 

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä laskussa on ilmoitettu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

 

Valitukset

Kaikki lomakohteen varaukseen, varustukseen tai kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi huoneiston huoltajalle tai vuokranantajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia, asunnon huonoon kuntoon vedoten/siivouksen suorittamatta jättämisestä, ei hyväksytä.